Ugrás a fő tartalomra

NYÍLT LEVÉL A MIGRÁNS-IMÁDÓKNAK

Kevéssé sem kedves migráns-simogatók, agymosott liberális bevándorlás-párti és kerítés-ellenes bagázs!
Elnézést a megszólításért, de ma nem megy az udvariasság. Ma éjjel nem alszom, ahogy Párizs lakói, látogatói és turistái sem alszanak. Virraszt Európa jobb érzésű része. Gyászolnak és felelősöket keresnek. Pedig a felelősök megtalálása könnyű.
Vádolom az Európai Unió vezetőit, köztük kiemelten is Angela Merkelt a párizsi áldozatok haláláért. Vádolom őket az ősi európai kultúra, az európai értékrend eltiprásáért. Vádolom őket idegen, ellenőrizetlen és ellenőrizhetetlen tömegek, migránsok hadának és terroristák garmadájának országainkba való beáramoltatásáért, sőt, meghívásukért. Vádolom őket a nyitott határok politikájának következményeiért. Vádolom őket az Európai Unió nevű szörnyszülött zászlaja alatt, és annak árnyékában a nemzetállamok ellen elkövetett minden bűnükért.

De vádolom az összes migráns-segítő szervezetet, azok minden egyes tagját is az áldozatok haláláért, a sokkért és a szenvedését, amit most a párizsi emberek, és velük együtt mi, érző és még gondolkodni tudó európaiak átélünk! Vádolom őket, mert cselekedetükkel lovat adtak a beáramló migránsok alá. Segítették a gazdasági, megélhetési migránsok mellett a terroristák illegális átjutását a határokon. Vádolom őket, mert bújtatták, fuvarozták, etették azokat, akik most Európa városaiban bujkálnak, és várnak a következő lehetőségre.

Vádolom mindegyiküket, mert mától nem érezhetjük magunkat biztonságban, hála az ő „áldásos” cselekedetüknek. Nem érezhetjük biztonságban gyermekeinket, és nem léphetünk többet úgy az utcára, hogy ne nézzünk körül, hol, merre, mi készül. A rettegés, nekik is köszönhetően, a bőrünk alá férkőzött, megülte a szívünket, és mostantól minden pillanatban velünk él.

Vádolom a migráns-segítő szervezetek tagjait és aktivistáit hazaárulással. Közösségi oldaluk még mindig a migránsokért eseng, felettük kesereg, eszükbe sem jut a pátyolgatottjaik által kivégzett áldozatok emlékére egy mécsest gyújtani. Vádolom hát őket érzéketlenséggel és lélektelenséggel is.

És vádolom az Európai Unió vezetőit emberiség elleni bűntettekkel. Vádolom őket azzal, hogy közvetetten hozzájárultak a párizsi áldozatok halálához.
Nem kérem, hogy bánják meg bűneiket, és nem kérem, hogy gondolkozzanak el. Őket már ennyire sem tartom és méltatom. Nem remélem, hogy elvakultságukban valaha is rádöbbennek arra, mit is tettek ellenünk, családjuk, barátaik, szomszédjaik ellen. Az emberiség ellen. De kérem, sőt, követelem felelősségre vonásukat!

Követelem felelősségre vonásukat, nyilvános elszámoltatásukat, mert gyanítom, lelkiismeretük nincs, hogy a nyilvánosság előtt önként beismerjék bűneiket. A hazaárulás és az emberiség ellen elkövetett bűntett „jutalma” pedig nem kétséges, mi lehet.

Vajon lesz-e valakinek elég vér a pucájában meglépni velük szemben a felelősségre-vonás lépéseit? Remélem….


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

HURRÁ, ÉN VAGYOK ZSÁNDÁRK

Több mázsa ruha, hátizsákok, hálózsákok, cipők és bakancsok. Epilátor, fésű és terhességi teszt. Persze pozitív. Ezt rejti az ártér Szeged mellett. Hosszú a gát, a város szívétől a határig ér, és azon is túl, le a tengerig. De engem csak ez a kis szakasz érdekel, az, amely a város mellett húzódik, az országhatárig. A miénk. Az ártér, ahol az erdőben most nem a tündér, hanem a szemét az úr. Három tündér mégis megpróbált rendet tenni. Ideiglenes táborok, tábortűz nyomai, és szemét, szar, mocsok mindenütt. A XXI. század Magyarországának valósága, a pesti és budai jövő látképe. Egy más kultúra jövőképe. Három asszony, aki segíteni akar. Három tündér, aki rendet akar, és tenni akar. Nem szájkarate a facebook előtt, valós tett és rend, mert ez a lelke mindennek. És hát a fíling: segítsük a menekülteket. Ad itt a fél ország már, ki enni, ki inni, más ruhát, játékot, cipőt. Hegyekben áll az adomány a segítőknél, válogat, csomagol boldog – boldogtalan. Politikus és háziasszony

BOLTOS JÓZSI MEGTÉRÉSE

(egy ismerős mesélte, valós történet alapján) Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer a srác. Na jó, inkább már férfiember, amolyan középkorú, stabil egzisztenciával, kicsinyke bolttal, sok vevővel, igazán jó hobbival. Szerette őt mindenki, vidám, jó kedélyű ember volt, akinél a vevők nem csak a vásárlás rövidebb – hosszabb idejére ragadtak le. Én is mindig kedveltem, különösen, mert amolyan igazi, tökös, jobboldali radikális pasinak ismertem meg. A boltjában is vállalta ezirányú kötődését, igaz, zsidózni csak pajeszos - kaftános vevők híján kezdett neki. Mert hát az üzlet, az üzlet. Ám az élet mindig tartogat meglepetéseket és eget – földet rengető változásokat. Ilyen volt a migránsáradat. Barátunk, aki korábban cigányt, négert vadul hajított ki boltjából, elkötelezett migráns - simogató lett. Járt ki a pályaudvarokra, terekre, szállított adományt, vásárolt és vitt mindent, amit csak jónak gondolt. Ment éjjel és nappal, mint zsidóban a fájdalom. Én is ritkán
ANTIDEMOKRATIKUS AGYKATYVASZ…. …avagy ruszkik haza, csak úgy, a CEU okán Itten, kérem, nincsen demokrácia. Mondjuk éjjel sikítva ébredtem álmomból, mert azt álmodtam, hogy a tüntető balliberális csürhe átvette a hatalmat, és Gizi néni jól bevált ernyőjével veri fejen a népet, most éppen a pedagógus hiszti után, a CEU okán. Bár Gizi néni nem tudja, hogy mi az a CEU, de tegnap jó buli volt a dékás haverokkal kimenni tüntetni. Sütött a nap, itt a tavasz, az orvos szerint pedig jót tesz egy kis séta. Zárva volt ugyanis az esztéká, és a piacolás sem lehetett alternatíva, hát legyen egy kis virágvasárnapi vidám vasárnap. Ment tehát, és hívta magával szomszéd Zsuzsit, akinek a férje épp pecázni volt a haverokkal. Kitolta hát Zsuzsi a babakocsit, benne Kisbencével, majd rászólt mobilon apára, menjen már ő is, jó a buli. Amolyan prájdos a hangulat. Szól a zene a teherautón, néha skandálnak valami zorbánellenest, és az most nagyon trendi. Nagyobb buli, mint vasárnap soppingo