Ugrás a fő tartalomra

JOGODBAN ÁLL HÜLYÉNEK LENNI

Megy ám itt a szerecsen-mosdatás! Felső és alsó szinten mindenki vadul mossa a szaros gatyát. És akad pár ember, aki vakon fehérnek is látja, pedig ott van rajta az a csúnya,nagy folt.

„Akik a merényleteket elkövették, nem most érkeztek Európába, nem lehet érte okolni azokat, akik ma döntenek a jövőnkről. Akik ezeket elkövették 3.-4.generációs, már Európában született muszlimok, legalábbis jó részük, vagyis sejtek.”
„Khm....melyik az a barom, amelyik azt hiszi hogy ezek a migransokkal jottek be????
A legtobb terrorista utlevellel maszkal, emberek! Penzelik oket, mintahogy azt is hogy utlevellel, fegyverrel legyenek ellatva. Vagy azt gondoljatok hogy a sarki bufeben vettek Kalashnikovot??”
Ilyen cuki kommenteket kapok. Úgyhogy essünk neki megest, mert nagy a baj a fejekben. Azt már párszor átrágtuk, hogy miért pont most indultak neki százezrek. A szír polgárháború 2011-ben kezdődött. Az afgán háború 2001-ben kezdődött, és Amerika csak jövőre tervezi kivonulását. Ennyit kell tudni. Ugyanis a többi ország állampolgára még a nagyon befogadó bundesmutti szerint sem menekült, csak gazdasági bevándorló. Mondjuk szerinte az afgánok is azok, de ez más kérdés. Szóval, ismét kérdezem, miért most? Most lett elegük a táborból, ami a hazájuk határán fekszik? Most jöttek rá, hogy valahol Európában él a kiscsalád valamely tagja? Vagy feleszméltek, hogy itt magasabb az életszínvonal, jobbak a segélyek?

No, és menjük újra neki a kérdésnek: normális dolog, hogy menekültként a klíma, az éttermek száma és minősége, a wifi jelerőssége és a szociális segélyek mértéke alapján szelektálok, hová akarok menekülni? Csak úgy, csapatostul?
Persze, tudom, sok valóban menekülő van köztük. Megunta, hogy otthon harcoljon, és elmenekült Berlinbe kávézni. Komplett hadsereget lehetne kiállítani az itt menekültködő, keménykötésű, jóvágású fiatalemberekből, akik csak úgy, alanyi jogon menekültek. De régi szabály, aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. Ha a bundesmutti és haverjai annyira szeretnek válogatni, hát szedjék ki a korpából a pelyvát, de bocs, ha más nem akarja a milliós nagyságrendű masszából kiválogatni, ki a jó és ki a rossz. A többi pasit meg küldjék szépen haza, harcolni.Valamiféle rejtélyes módon a MigAid üdvöskéje is látnok-szerűen diagnosztizálta a migránsokat, feltehetőleg mer’kell betegségben szenved. Veszélyes kórság ám!
Ahogy azt korábban kifejtette egy posztjában, ő beszélgetésből méri fel a sok, nyelvet alig vagy semennyire sem beszélő migráns végzettségét és képzettségét. Pont így méri fel, ki a terrorista és ki nem. Véleménye szerint ugyanis „Az a helyzet, hogy a Magyarországon keresztülhaladott (sic!) tömegek nem Franciaországba mentek. Ha ment is oda valaki, akkor a háború és a terrorizmus elől menekült.” Tehát ő pontosan tudja, ki hova ment, akart menni, sőt, azt is, milyen céllal. Csak mert neki ezt mondták. Nagy eséllyel a terrorista biztos a két szép szeme kedvéért elé állt volna, és közli vele, hogy ő bizony gyilkolni jött, és véletlenül sem menekül. Csak mert olyan meggyőzően tudott migrit simizni. 

No, amíg ezen a szinten ennyire nagytudású valaki, addig kevésbé veszélyes, mint ha már az unió parlamentjében csücsül. Ám a mer’kell kór rohamosan elterjedt már Európában….És akkor a lényegi kérdés. Azt mondják, a menekült nem lehet terrorista. Mert a terrorista útlevéllel utazik, és fegyverrel ellátva. Na persze, a titkosszolgálatok pedig teljesen hülyék. Biztos ők vesznek nekik jegyet, nem? Mert efféle édes összeesküvés-elméletek is szárnyra kaptak már. Hollande kéjes élvezettel gyilkolássza a sajátjait, hogy helyet csináljon a sok migránsnak. Életszerű a dolog? Szerintem sem. És egyáltalán,minden egyes rossz szándékkal érkezőre rá is van írva, sőt, meg is mondja, hogy ő terrorista, nem? Kicsit sem egyszerűbb hamis papírokkal, egy hatalmas tömegbe beleolvadva, mindenféle regisztráció nélkül begaloppozni Európába, ahol a rég ott élő cimbiktől át lehet venni az AK-t. Nem! Az annyira egyszerű, hogy már bonyolult.

Amúgy pedig, tudod mit, kedves kommentelő! Pont leszarom, hogy mostani menekült, vagy már itt született, gettósodott gyilkolászott-e Párizsban. Sőt, igazat adok neked! Hadd legyél egy picit boldog! Másod- és harmadgenerációsok voltak. Persze. Valószínűleg ők robbantgattak ma is, és ők fognak holnap is. Csak mert annyira szeretik választott hazájukat, amely befogadta és tömi őket segélyekkel.


És mert igazad van, közlöm, hogy éppen ezért nem szabad ezeket a most beszivárgókat beereszteni Európába. Mert nem tudnak beilleszkedni. Mert nem is akarnak beilleszkedni. Nem tudtak integrálódni két vagy három generáció alatt sem, mert nem akartak sohasem. Radikalizálódnak és gyilkolásznak. Robbantgatnak, és saját képükre akarják formálni Európát. Úgyhogy ne jöjjön a többi se, mert ha ennyire működik csak az integráció csodája, akkor a gyerekeimet már nagy eséllyel rohadt sok integrálódott menekülő fogja öldösni és terrorizálni. Addigra ugyanis felnő a sok út közben fogant és született apróság is. Gyarapodnak, szaporodnak, integrálódnak, amúgy a maguk módján. És lassan már nem csak Európa nagyvárosaiban lesznek „no go” zónák, Saria törvényekkel, de lassan a kisebb városokban is. Szép kis kerületek alakulnak, aztán komplett városok és falvak, ahová a helyi rendőr se meri betenni a lábát, nemhogy őslakos helybeli. Helyek, amiket elvesznek tőlünk, lehetőségek, amiktől megfosztanak minket.


Egyik ismerősöm érdeklődött Párizsban élő barátjánál, hogy a terrorista támadás fokozta-e a bevándorló-ellenességet. Azt válaszolta neki, hogy a franciák sokkal kulturáltabbak, toleránsabbak. Ugyanakkor keménytökűek is: nem hajlandók félni, megváltoztatni a hétköznapokat, nem keverik össze a bevándorlókat és a terroristákat, a "normális" muzulmánokat a szélsőséges iszlamistákkal, stb. Le a kalappal a franciák előtt, hogy ilyen bátrak, ennyire tökösek, és ennyire hisznek még az integráció csodájában.A pénteki sokk óta eltelt öt nap. Meccseket fújtak le, kerületeket zártak le, repülőgépeket fenyegettek meg, robbantották fel magukat és lőttek meg rendőröket terroristák. Merkel, Juncker és Hollande pedig még mindig várják a migránshadat. Tárt karokkal. Mert köztük véletlenül sem lehetnek terroristák. A menekültek egy része úgyis majd csak a következő generációkra érik terroristává. Addigra ők már jó eséllyel porhüvelyek lesznek, mit számít hát, meddig integrálódik ez a jó nép.

Én pedig levontam a következtetést. Mindenkinek jogában áll a történtek ellenére is hülyének lenni, feleslegesen kockázatot vállalni és potenciális áldozattá válni.
Ám ha nem baj, én azért nem állok be mögétek a sorba bégetni, pelyvát molyolni a korpából, és szaros füvet legelni. Már csak a gyerekeim jövője miatt sem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyájak, csordák, szellemek

  Azért van annak valami furcsa bája, hogy ha az ember nem akar egyik birkanyájba se beállni bégetni, akkor az egyik nyáj számára fideszbérenc lesz, a másik nyáj számára meg libsi. Úgy aggatjuk a sztereotip jelzőket, mintha kötelező lenne. Nincs átmenet, nincs gondolkodás, csak rekedt, unalmas, egyhangú bégetés. Van annak valami furcsa bája, hogy az emberek manapság a tényközlést összekeverik a véleménnyel, és számukra, de csak a számukra már maga a tény is vélemény, ami valamelyik birkanyáj számára rossz, a másiknak jó. Mert gondolkodni nem trendi, egyszerűbb kicsi dobozokba zárni és felcímkézni mindent. Van valami furcsa bája annak, hogy én ettől már hányni sem tudok, csak sztoikus nyugalommal várom, hogy megfosszák a nyájakat a bundácskájuktól, és szépen levágják őket, így végre valami valós hasznot is hajtva a társadalom számára.  Megjelent: hunhir.info 2020.01.24.

Miért történelmietlen Horthyt fasisztázni?

Valljuk be, van annak valami bája, amikor a tornából felmentettek társasága mellé csatlakoznak a történelemből felmentettek, és egy gigamega utcai demonstráció keretében akarják megmagyarázni saját bénaságukat és tudatlanságukat. Legalább ennyire értelmezhetetlen számomra a jelenlegi magyar köznyelv, mely előszeretettel köpködi fel magából – mint egy irritáló slejmet a torkából – a fasiszta, náci jelzőket csak úgy, spontán, minden neki nem tetsző, vagy az övével ellenkező véleményt megfogalmazó számára. És éppen ezért ennyire bájos az a naivitás és/vagy ostobaság, hogy a Horthy Miklós kormányzó emlékére meghirdetett esemény ellen antifasiszták tiltakoznak. Most abba ne menjünk bele, hogy kicsiny országunkban már mindennek van egy „anti”-ja, sőt, még az „anti”-nak is. Vegyük tudomásul, hogy mostanság divat „anti”-nak lenni, bármi ellen és kész. Horthy Miklós Horthyt fasisztázni, és ellene antifasisztáskodni azonban már több mint röhejes. De h

Spontán mulatozás után összebalhéztak az ajándékon a cigány tüntetők

  Elér minket a tüntetési szezon. Vélhetőleg mindenki Gyuri bácsija ráeszmélt, hogy magyar kedvencei nem igazán díjazzák a hóban-fagyban ácsorgást, a tornából felmentetteknek ez nem igazán megy. Főleg nem, ha közben bezár a Spar, és már nem tudják lélekmelegítőkkel a hőn szeretett Kossuth téren tartani a bagázst. Úgy két hónap fáziskéséssel sikerült tehát megtartani egy demonstrációt a gyöngyöspatai ítélet kapcsán. Ott jártunk mi is. Gyülekezett hát a buszokkal odaszállított jónép a Nyugati pályaudvar előtt, igaz, az eseménynél még saját cigány hősük nevét sem voltak képesek leírni, bár az is lehet, hogy csak a nagy szeretetben rontották el Puczi Béla nevét, és keresztelték át Puszinak, de kicsire nem adunk. A röpke ötsoros hír többi része sem nagyon ment hibátlanul, de legalább azt tudták, miért tüntetnek: a szegregáció ellen, a szabad bíróságokért és a gyöngyöspatai romákért, akik az istennek sem kapnak pénzt, folyton csak képzést, tanítást ajánlanak ne