Ugrás a fő tartalomra

JOGODBAN ÁLL HÜLYÉNEK LENNI

Megy ám itt a szerecsen-mosdatás! Felső és alsó szinten mindenki vadul mossa a szaros gatyát. És akad pár ember, aki vakon fehérnek is látja, pedig ott van rajta az a csúnya,nagy folt.

„Akik a merényleteket elkövették, nem most érkeztek Európába, nem lehet érte okolni azokat, akik ma döntenek a jövőnkről. Akik ezeket elkövették 3.-4.generációs, már Európában született muszlimok, legalábbis jó részük, vagyis sejtek.”
„Khm....melyik az a barom, amelyik azt hiszi hogy ezek a migransokkal jottek be????
A legtobb terrorista utlevellel maszkal, emberek! Penzelik oket, mintahogy azt is hogy utlevellel, fegyverrel legyenek ellatva. Vagy azt gondoljatok hogy a sarki bufeben vettek Kalashnikovot??”




Ilyen cuki kommenteket kapok. Úgyhogy essünk neki megest, mert nagy a baj a fejekben. Azt már párszor átrágtuk, hogy miért pont most indultak neki százezrek. A szír polgárháború 2011-ben kezdődött. Az afgán háború 2001-ben kezdődött, és Amerika csak jövőre tervezi kivonulását. Ennyit kell tudni. Ugyanis a többi ország állampolgára még a nagyon befogadó bundesmutti szerint sem menekült, csak gazdasági bevándorló. Mondjuk szerinte az afgánok is azok, de ez más kérdés. Szóval, ismét kérdezem, miért most? Most lett elegük a táborból, ami a hazájuk határán fekszik? Most jöttek rá, hogy valahol Európában él a kiscsalád valamely tagja? Vagy feleszméltek, hogy itt magasabb az életszínvonal, jobbak a segélyek?

No, és menjük újra neki a kérdésnek: normális dolog, hogy menekültként a klíma, az éttermek száma és minősége, a wifi jelerőssége és a szociális segélyek mértéke alapján szelektálok, hová akarok menekülni? Csak úgy, csapatostul?
Persze, tudom, sok valóban menekülő van köztük. Megunta, hogy otthon harcoljon, és elmenekült Berlinbe kávézni. Komplett hadsereget lehetne kiállítani az itt menekültködő, keménykötésű, jóvágású fiatalemberekből, akik csak úgy, alanyi jogon menekültek. De régi szabály, aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. Ha a bundesmutti és haverjai annyira szeretnek válogatni, hát szedjék ki a korpából a pelyvát, de bocs, ha más nem akarja a milliós nagyságrendű masszából kiválogatni, ki a jó és ki a rossz. A többi pasit meg küldjék szépen haza, harcolni.



Valamiféle rejtélyes módon a MigAid üdvöskéje is látnok-szerűen diagnosztizálta a migránsokat, feltehetőleg mer’kell betegségben szenved. Veszélyes kórság ám!
Ahogy azt korábban kifejtette egy posztjában, ő beszélgetésből méri fel a sok, nyelvet alig vagy semennyire sem beszélő migráns végzettségét és képzettségét. Pont így méri fel, ki a terrorista és ki nem. Véleménye szerint ugyanis „Az a helyzet, hogy a Magyarországon keresztülhaladott (sic!) tömegek nem Franciaországba mentek. Ha ment is oda valaki, akkor a háború és a terrorizmus elől menekült.” Tehát ő pontosan tudja, ki hova ment, akart menni, sőt, azt is, milyen céllal. Csak mert neki ezt mondták. Nagy eséllyel a terrorista biztos a két szép szeme kedvéért elé állt volna, és közli vele, hogy ő bizony gyilkolni jött, és véletlenül sem menekül. Csak mert olyan meggyőzően tudott migrit simizni. 

No, amíg ezen a szinten ennyire nagytudású valaki, addig kevésbé veszélyes, mint ha már az unió parlamentjében csücsül. Ám a mer’kell kór rohamosan elterjedt már Európában….



És akkor a lényegi kérdés. Azt mondják, a menekült nem lehet terrorista. Mert a terrorista útlevéllel utazik, és fegyverrel ellátva. Na persze, a titkosszolgálatok pedig teljesen hülyék. Biztos ők vesznek nekik jegyet, nem? Mert efféle édes összeesküvés-elméletek is szárnyra kaptak már. Hollande kéjes élvezettel gyilkolássza a sajátjait, hogy helyet csináljon a sok migránsnak. Életszerű a dolog? Szerintem sem. És egyáltalán,minden egyes rossz szándékkal érkezőre rá is van írva, sőt, meg is mondja, hogy ő terrorista, nem? Kicsit sem egyszerűbb hamis papírokkal, egy hatalmas tömegbe beleolvadva, mindenféle regisztráció nélkül begaloppozni Európába, ahol a rég ott élő cimbiktől át lehet venni az AK-t. Nem! Az annyira egyszerű, hogy már bonyolult.

Amúgy pedig, tudod mit, kedves kommentelő! Pont leszarom, hogy mostani menekült, vagy már itt született, gettósodott gyilkolászott-e Párizsban. Sőt, igazat adok neked! Hadd legyél egy picit boldog! Másod- és harmadgenerációsok voltak. Persze. Valószínűleg ők robbantgattak ma is, és ők fognak holnap is. Csak mert annyira szeretik választott hazájukat, amely befogadta és tömi őket segélyekkel.


És mert igazad van, közlöm, hogy éppen ezért nem szabad ezeket a most beszivárgókat beereszteni Európába. Mert nem tudnak beilleszkedni. Mert nem is akarnak beilleszkedni. Nem tudtak integrálódni két vagy három generáció alatt sem, mert nem akartak sohasem. Radikalizálódnak és gyilkolásznak. Robbantgatnak, és saját képükre akarják formálni Európát. Úgyhogy ne jöjjön a többi se, mert ha ennyire működik csak az integráció csodája, akkor a gyerekeimet már nagy eséllyel rohadt sok integrálódott menekülő fogja öldösni és terrorizálni. Addigra ugyanis felnő a sok út közben fogant és született apróság is. Gyarapodnak, szaporodnak, integrálódnak, amúgy a maguk módján. És lassan már nem csak Európa nagyvárosaiban lesznek „no go” zónák, Saria törvényekkel, de lassan a kisebb városokban is. Szép kis kerületek alakulnak, aztán komplett városok és falvak, ahová a helyi rendőr se meri betenni a lábát, nemhogy őslakos helybeli. Helyek, amiket elvesznek tőlünk, lehetőségek, amiktől megfosztanak minket.


Egyik ismerősöm érdeklődött Párizsban élő barátjánál, hogy a terrorista támadás fokozta-e a bevándorló-ellenességet. Azt válaszolta neki, hogy a franciák sokkal kulturáltabbak, toleránsabbak. Ugyanakkor keménytökűek is: nem hajlandók félni, megváltoztatni a hétköznapokat, nem keverik össze a bevándorlókat és a terroristákat, a "normális" muzulmánokat a szélsőséges iszlamistákkal, stb. Le a kalappal a franciák előtt, hogy ilyen bátrak, ennyire tökösek, és ennyire hisznek még az integráció csodájában.



A pénteki sokk óta eltelt öt nap. Meccseket fújtak le, kerületeket zártak le, repülőgépeket fenyegettek meg, robbantották fel magukat és lőttek meg rendőröket terroristák. Merkel, Juncker és Hollande pedig még mindig várják a migránshadat. Tárt karokkal. Mert köztük véletlenül sem lehetnek terroristák. A menekültek egy része úgyis majd csak a következő generációkra érik terroristává. Addigra ők már jó eséllyel porhüvelyek lesznek, mit számít hát, meddig integrálódik ez a jó nép.

Én pedig levontam a következtetést. Mindenkinek jogában áll a történtek ellenére is hülyének lenni, feleslegesen kockázatot vállalni és potenciális áldozattá válni.
Ám ha nem baj, én azért nem állok be mögétek a sorba bégetni, pelyvát molyolni a korpából, és szaros füvet legelni. Már csak a gyerekeim jövője miatt sem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ANTIDEMOKRATIKUS AGYKATYVASZ…. …avagy ruszkik haza, csak úgy, a CEU okán Itten, kérem, nincsen demokrácia. Mondjuk éjjel sikítva ébredtem álmomból, mert azt álmodtam, hogy a tüntető balliberális csürhe átvette a hatalmat, és Gizi néni jól bevált ernyőjével veri fejen a népet, most éppen a pedagógus hiszti után, a CEU okán. Bár Gizi néni nem tudja, hogy mi az a CEU, de tegnap jó buli volt a dékás haverokkal kimenni tüntetni. Sütött a nap, itt a tavasz, az orvos szerint pedig jót tesz egy kis séta. Zárva volt ugyanis az esztéká, és a piacolás sem lehetett alternatíva, hát legyen egy kis virágvasárnapi vidám vasárnap. Ment tehát, és hívta magával szomszéd Zsuzsit, akinek a férje épp pecázni volt a haverokkal. Kitolta hát Zsuzsi a babakocsit, benne Kisbencével, majd rászólt mobilon apára, menjen már ő is, jó a buli. Amolyan prájdos a hangulat. Szól a zene a teherautón, néha skandálnak valami zorbánellenest, és az most nagyon trendi. Nagyobb buli, mint vasárnap soppingo

BOLTOS JÓZSI MEGTÉRÉSE

(egy ismerős mesélte, valós történet alapján) Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer a srác. Na jó, inkább már férfiember, amolyan középkorú, stabil egzisztenciával, kicsinyke bolttal, sok vevővel, igazán jó hobbival. Szerette őt mindenki, vidám, jó kedélyű ember volt, akinél a vevők nem csak a vásárlás rövidebb – hosszabb idejére ragadtak le. Én is mindig kedveltem, különösen, mert amolyan igazi, tökös, jobboldali radikális pasinak ismertem meg. A boltjában is vállalta ezirányú kötődését, igaz, zsidózni csak pajeszos - kaftános vevők híján kezdett neki. Mert hát az üzlet, az üzlet. Ám az élet mindig tartogat meglepetéseket és eget – földet rengető változásokat. Ilyen volt a migránsáradat. Barátunk, aki korábban cigányt, négert vadul hajított ki boltjából, elkötelezett migráns - simogató lett. Járt ki a pályaudvarokra, terekre, szállított adományt, vásárolt és vitt mindent, amit csak jónak gondolt. Ment éjjel és nappal, mint zsidóban a fájdalom. Én is ritkán