Ugrás a fő tartalomra

RESPECT, MACEDÓNIA!

Ez az alig kétmilliós kis ország, mely csak 25 éve él és létezik, kivívta magának egész Európa tiszteletét.

Míg a kontinens kiárusítói és elárulói fenn, az EP bársonyszékeiben azon matekoztak, vajon mennyit kapjon Törökország, és mit adjanak a görögöknek, szépen és csendben pontot tett a sáskajárás végére. Megmutatták, hogy nem szájkarate, csak akarat és tettek kellenek.

Egy nem uniós ország védi hátával és katonáival szerb társaik és az egész unió nyugalmát. Katonáik és rendőreik viselték a kődobálást, ma pedig igazi példát mutattak gerincességből. Végre valakinek volt vér a pucájában nem csak az áttörő migránsokat, de a velük vonulgató simogatókat, lázítókat, sőt, médiakulikat is lesittelni. Mit lesittelni, szépen kiutasítani az országból.
Mert hát ha egy migránstól nem is várhatjuk el a törvények tiszteletét, hiszen Merkel mama felhatalmazta őket a törvénysértésekre, azért az Európában, ezen a kultúrán szocializálódott sajtósoknak illene tudniuk: zöldhatáron nem grasszálunk át. Persze tavaly ősz óta tudjuk, köztünk is sok az áruló. Sokan hozták-vitték az adományok mellett a hamis papírokat is, hiszen igazolványainkkal könnyebb a táborokba jutás.

És tudjuk azt is, a netről letöltött és számítógépes programokkal megmókolt sajtóigazolvánnyal is lehet ám grasszálni táborokban, határokon át. Senki nem ellenőrzi, nem nézi, a jótét lélek valóban valamely sajtóorgánumnak dolgozik-e. Annyi kamu sajtópasszt, mint az elmúlt egy évben, a migránsok nyomában járva, még soha életemben nem láttam.

Szóval respect, Macedónia! Európa hálaimát rebeghet, hogy a vészt, amit a bundesmutti agyrohama ránk szabadított, ti próbáljátok hárítani. Hálátlan, kemény a feladat, embert próbáló. És én féltelek benneteket. Féltelek a kórságtól, a sok betegségtől, amit ez a sáska-horda magával visz, amerre jár.
Tisztelet nektek különösen azért, mert javarészt muszlimként a keresztény Európát véditek. Szunnita muszlimként álljátok útját a magát igaz muszlimnak hazudó, betolakodó seregnek, egyetlen fillér uniós segítség, egyetlen köszönő szó nélkül.

Hát mi köszönjük nektek, macedónok. Tartsatok ki értünk, az igazi Európáért!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyájak, csordák, szellemek

  Azért van annak valami furcsa bája, hogy ha az ember nem akar egyik birkanyájba se beállni bégetni, akkor az egyik nyáj számára fideszbérenc lesz, a másik nyáj számára meg libsi. Úgy aggatjuk a sztereotip jelzőket, mintha kötelező lenne. Nincs átmenet, nincs gondolkodás, csak rekedt, unalmas, egyhangú bégetés. Van annak valami furcsa bája, hogy az emberek manapság a tényközlést összekeverik a véleménnyel, és számukra, de csak a számukra már maga a tény is vélemény, ami valamelyik birkanyáj számára rossz, a másiknak jó. Mert gondolkodni nem trendi, egyszerűbb kicsi dobozokba zárni és felcímkézni mindent. Van valami furcsa bája annak, hogy én ettől már hányni sem tudok, csak sztoikus nyugalommal várom, hogy megfosszák a nyájakat a bundácskájuktól, és szépen levágják őket, így végre valami valós hasznot is hajtva a társadalom számára.  Megjelent: hunhir.info 2020.01.24.

Miért történelmietlen Horthyt fasisztázni?

Valljuk be, van annak valami bája, amikor a tornából felmentettek társasága mellé csatlakoznak a történelemből felmentettek, és egy gigamega utcai demonstráció keretében akarják megmagyarázni saját bénaságukat és tudatlanságukat. Legalább ennyire értelmezhetetlen számomra a jelenlegi magyar köznyelv, mely előszeretettel köpködi fel magából – mint egy irritáló slejmet a torkából – a fasiszta, náci jelzőket csak úgy, spontán, minden neki nem tetsző, vagy az övével ellenkező véleményt megfogalmazó számára. És éppen ezért ennyire bájos az a naivitás és/vagy ostobaság, hogy a Horthy Miklós kormányzó emlékére meghirdetett esemény ellen antifasiszták tiltakoznak. Most abba ne menjünk bele, hogy kicsiny országunkban már mindennek van egy „anti”-ja, sőt, még az „anti”-nak is. Vegyük tudomásul, hogy mostanság divat „anti”-nak lenni, bármi ellen és kész. Horthy Miklós Horthyt fasisztázni, és ellene antifasisztáskodni azonban már több mint röhejes. De h

Spontán mulatozás után összebalhéztak az ajándékon a cigány tüntetők

  Elér minket a tüntetési szezon. Vélhetőleg mindenki Gyuri bácsija ráeszmélt, hogy magyar kedvencei nem igazán díjazzák a hóban-fagyban ácsorgást, a tornából felmentetteknek ez nem igazán megy. Főleg nem, ha közben bezár a Spar, és már nem tudják lélekmelegítőkkel a hőn szeretett Kossuth téren tartani a bagázst. Úgy két hónap fáziskéséssel sikerült tehát megtartani egy demonstrációt a gyöngyöspatai ítélet kapcsán. Ott jártunk mi is. Gyülekezett hát a buszokkal odaszállított jónép a Nyugati pályaudvar előtt, igaz, az eseménynél még saját cigány hősük nevét sem voltak képesek leírni, bár az is lehet, hogy csak a nagy szeretetben rontották el Puczi Béla nevét, és keresztelték át Puszinak, de kicsire nem adunk. A röpke ötsoros hír többi része sem nagyon ment hibátlanul, de legalább azt tudták, miért tüntetnek: a szegregáció ellen, a szabad bíróságokért és a gyöngyöspatai romákért, akik az istennek sem kapnak pénzt, folyton csak képzést, tanítást ajánlanak ne