Ugrás a fő tartalomra

A SZERVEZETT NEM-SZERVEZET

"Ásotthalomnál kezdődtek a fájásai, de Budapestig kibírta az az afgán asszony, aki egy egészséges kislánynak adott életet hétfő reggel.... A Nyugatiból egy doktornő kísérte (!!!) el őket a Péterfy Sándor utcai kórházba, ahol Wine egész reggelig vajúdott....... A kórházban éppen egy IRÁNI orvos volt az ügyeletes, ő segítette világra az AFGÁN kislányt, aki már egy ZSIDÓ KERESZTAPÁT is magáénak tudhat – tette hozzá Zsohár Zsuzsa (MIgration Aid vezetője, alapítója)."
Ne haragudjon meg senki, de nekem ez nagyon beteg. Ha zsidó, akkor hogyan lehet keresztszülő? És muzulmán gyereket hogyan lehet megkeresztelni? Mi a fasz van már ebben az országban?
Ugyanis szó szerint ez jelenet meg közleményben, egy szóvivő részéről.
Az már egy újabb szösszenetet megérő történet, hogy a hölgy egy olyan szervezetnek a szóvivője, amelyik nem is szervezet, de azért szerveződik. És mint nem-szervezet, pénz nem lehet nekik adományozni, ennek következtében nincs bankszámla, ahová lehetne utalni. Bár volt valaha, a kezdetekkor, adódtak problémák az elszámolással, így egy nap leforgása alatt fel, majd letűnt a számadás. Azóta se látja senki. Ám azért rendszeresen súlyos százezreket lopnak el tőlük a nem-adományokból, amit kaptak. Zsebbe persze, jó magyar módra, a nyugdíjasoktól, nyughatatlan asszonyoktól és egyéb emberektől. Vagy ufóktól. Itt már az sem kizárt. De a lényeg, ha el is lopják, oda jut, ahová szánták. Vagy nem.
Vannak raktárak is, igaz, nem a nem-szervezeté, hanem valakié, de a nem-szervezet ott tárolja a nem-szervezetten, kizárólag migránsoknak adható adományokat. Ruhákat, játékokat, cipőket, ennivalót, banánt, gyógyszert. Mindent, ami nem-szervezett adomány a nem-szervezetnek.
Sőt, van a nem-szervezetet segítő konyha. Vagy nem-konyha, mert meleg ételt nem lehet osztani a fránya rendelkezések miatt, de azért ezt nem bánják, és néha visznek ki emberek, civilek, akik nem tagjai a nem-szervezetnek. Így nyugodtan főzhetnek a nem-tudom-kiknek.
És hogy mondjuk a kormány, a hivatalos szervek és mindenféle illetékes tótumfaktum miért is hagyja, hogy egy nem-szervezet nem szervezett önkéntesei lássanak el állami feladatot? Nos, lehet, valaki megint nagyot kaszál, míg a sok kis naiv éjt nappallá téve pátyolgat, szeretget, etetget és gyógyít. Mindenkit, sok nem-tudom-kit. Kiéli segítő szándékát, gyógyítja frusztrációját és kezelgeti kielégületlenségét – otthont is felajánlva az elesettnek, sőt, ideológiát teremtve a kontroll nélküli segítésnek.
Aztán persze büszkén hirdetik, hogy itt se pártpolitika, se vallási elkötelezettség nincs, hiszen ez nem-szervezet. Az csak áthallás, félrelátás, hogy korábbi képviselők és - zömében baloldali, - pártaktivisták is pakolnak, vajaznak és szortíroznak egy nem-szervezet számára. Ahogy az is, hogy sokan Dávid csillaggal a nyakukban büszkén hirdetik fennen, hogy muzulmánokat etetnek, a saját pénzükből, és utána az afgán babát zsidó keresztülszülővel látják el.
Üdv a multikulti világában, üdv Abszurdisztánban.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyájak, csordák, szellemek

  Azért van annak valami furcsa bája, hogy ha az ember nem akar egyik birkanyájba se beállni bégetni, akkor az egyik nyáj számára fideszbérenc lesz, a másik nyáj számára meg libsi. Úgy aggatjuk a sztereotip jelzőket, mintha kötelező lenne. Nincs átmenet, nincs gondolkodás, csak rekedt, unalmas, egyhangú bégetés. Van annak valami furcsa bája, hogy az emberek manapság a tényközlést összekeverik a véleménnyel, és számukra, de csak a számukra már maga a tény is vélemény, ami valamelyik birkanyáj számára rossz, a másiknak jó. Mert gondolkodni nem trendi, egyszerűbb kicsi dobozokba zárni és felcímkézni mindent. Van valami furcsa bája annak, hogy én ettől már hányni sem tudok, csak sztoikus nyugalommal várom, hogy megfosszák a nyájakat a bundácskájuktól, és szépen levágják őket, így végre valami valós hasznot is hajtva a társadalom számára.  Megjelent: hunhir.info 2020.01.24.

Miért történelmietlen Horthyt fasisztázni?

Valljuk be, van annak valami bája, amikor a tornából felmentettek társasága mellé csatlakoznak a történelemből felmentettek, és egy gigamega utcai demonstráció keretében akarják megmagyarázni saját bénaságukat és tudatlanságukat. Legalább ennyire értelmezhetetlen számomra a jelenlegi magyar köznyelv, mely előszeretettel köpködi fel magából – mint egy irritáló slejmet a torkából – a fasiszta, náci jelzőket csak úgy, spontán, minden neki nem tetsző, vagy az övével ellenkező véleményt megfogalmazó számára. És éppen ezért ennyire bájos az a naivitás és/vagy ostobaság, hogy a Horthy Miklós kormányzó emlékére meghirdetett esemény ellen antifasiszták tiltakoznak. Most abba ne menjünk bele, hogy kicsiny országunkban már mindennek van egy „anti”-ja, sőt, még az „anti”-nak is. Vegyük tudomásul, hogy mostanság divat „anti”-nak lenni, bármi ellen és kész. Horthy Miklós Horthyt fasisztázni, és ellene antifasisztáskodni azonban már több mint röhejes. De h

Spontán mulatozás után összebalhéztak az ajándékon a cigány tüntetők

  Elér minket a tüntetési szezon. Vélhetőleg mindenki Gyuri bácsija ráeszmélt, hogy magyar kedvencei nem igazán díjazzák a hóban-fagyban ácsorgást, a tornából felmentetteknek ez nem igazán megy. Főleg nem, ha közben bezár a Spar, és már nem tudják lélekmelegítőkkel a hőn szeretett Kossuth téren tartani a bagázst. Úgy két hónap fáziskéséssel sikerült tehát megtartani egy demonstrációt a gyöngyöspatai ítélet kapcsán. Ott jártunk mi is. Gyülekezett hát a buszokkal odaszállított jónép a Nyugati pályaudvar előtt, igaz, az eseménynél még saját cigány hősük nevét sem voltak képesek leírni, bár az is lehet, hogy csak a nagy szeretetben rontották el Puczi Béla nevét, és keresztelték át Puszinak, de kicsire nem adunk. A röpke ötsoros hír többi része sem nagyon ment hibátlanul, de legalább azt tudták, miért tüntetnek: a szegregáció ellen, a szabad bíróságokért és a gyöngyöspatai romákért, akik az istennek sem kapnak pénzt, folyton csak képzést, tanítást ajánlanak ne